maanantai 15. maaliskuuta 2010

Kapitalisti hyötyy kaikesta - kuolemastakin

 

Kapitalisti hyötyy kaikesta. Vapaa-ajastakin kapitalisti hyötyy, jos erehtyy urheilutapahtumiin, kauppaan taikka kapakkaan. Mutta jos rauhassa viettää vapaa-aikaansa kotonaan, niin kapitalistin hyötyä voi yrittää minimoida.

  1. Lukemalla lainattua kirjaa
  2. Mietiskelemällä filosofisia kysymyksiä
  3. Kirjoittamalla mietteet muistiin

Myös ulkoilemalla  ja luonnossa vaeltelemalla  on mahdollista välttää riistäjien ansat.

Eli kapitalisti hyötyy käytännössä kaikesta ja aina. Repikää siitä. Kaikkivaltiasta ei voi paeta. Kapitalisti kerää rahansa varmemmin kuin kuolema korjaa kadotetut sielut.

Palkankorotusten ylimääräiset eurot päätyvät aivan varmasti takaisin kapitalistin lompakkoon.

Kapitalistin lompakko on sen sortin musta aukko, ettei sillä ole pohjaa, ei sen syvyyden ulottuvuudella mitään rajaa. Se vetää puoleensa kaiken eikä päästä otteestaan mitään. Sinne uppoaa kaikki maailman hyvä ja paha. Varokaa siis kapitalistin lompakon tapahtumahorisonttia.

 Kapitalisti

 

Miksi kapitalisteista kirjoitan? Miksi vaivaan päätäni? Miksi välitän hittojakaan?

Syyllinen on tuo mieltäni kuohuttava ahtaajien lakko. Ja sen ympärillä vellova propaganda ja totuuden vääristely.

Nyt alla on vihdoin jotain dataa.

Ahtaajat ahtaalla

Uusi Suomi kirjoitti 14.3.2010 artikkelin:

 Ahtaajien lakko: he voittavat.

Eli tämän uutisen mukaan UPM-Kymmenen osakkeenomistajat ovat ainakin voittajia. Lukekaa artikkeli ja tuumikaa samalla, miksi ahtaajat ajettiin ahtaalle ja lakkoon. Luulen, että ylikapasiteettia yritetään näin saada työantajan kannalta purettua kivuttomammin. Syyttävä sormi saadaan osoittamaan toisaalle.

Satamaoperaattorit

Satamaoperaattorit ja metsäteollisuus ovat käytännössä sama asia. Viattomat sivustakärsijät ovat tällä kertaa toisaalla. Metsäteollisuus kyykyttää ahtaajien ohella myös paperiliittoa. Tarkoitus on pehmentää paperiporukka nielemään globalisaation kylmää kuonaa.

Suurin ja kaunein satamaoperaattori - Steveco Oy

"Steveco Oy on suomalainen yhtiö, joka toimii logistiikka–alalla. Yhtiö on omistajapohjansa suoman monopoliaseman turvin Suomen suurin satamaoperaattori, joka tarjoaa laivojen purku- ja lastauspalveluja sekä huolinta- ja laivanselvityspalveluita."

Wikipedia

Kuva Steveco Oy:n omistusrakenteesta.

Steveco Oy osakkeenomistajat

Suomen satamaoperaattorien jäsenluettelo

Steveco Oy

__________________________________________________

 "Tapahtumahorisontti on aika-avaruuden rajapinta, jonka takaa ulkopuolisen tarkkailijan ei ole mahdollista saada minkäänlaista informaatiota."  - Wikipedia -

Sarjakuva: http://www.hemmopaskiainen.fi/pallopaasivusto.htm

Ei kommentteja: